Piac

Földvásárlás

A DSA kiváló hírnévvel rendelkező, közkedvelt földbérlő és vásárló cég a Dunaszerdahely és Komáromi járásban. Mi mindig betartjuk a szerződés feltételeit és minden alkalommal a legjobb piaci árat fizetjük. A termőföldről kellő szakértelemmel gondoskodunk. 

Amennyiben Ön földtulajdonos (Dunaszerdahely vagy Komárom vagy Galánta környékén, ill. a  közvetlen közeli régiókban), és szándékában áll földjét eladni, kérjük lépjen kapcsolatba a földügyekkel foglalkozó részlegünkkel és egyeztessen velük időpontot. A vásárlással kapcsolatos összes formalitást kollégáink elvégzik:

  • Adásvételi szerződés + indítvány elkészítése a vételi szerződéshez általunk
  • Ezen dokumentumok beadásával kapcsolatos költségeket cégünk finanszírozza

Az árak minden földtulajdonossal egyénileg kialakítottak, figyelembe véve a földterület elhelyezkedését, a parcella kimérését, és a társtulajdonosi viszonyokat.

Cégünk a piacon lévő legjobb árat kínálja és a szerződésben foglaltakat minden körülmények között betartja. A DSA egy elismert, és keresett földbérlő és földvásárló cég a Dunaszerdahelyi, Komáromi és a Galántai járásokban. Az általunk bérelt földekről mindig megfelelő módon gondoskodunk, hogy megtartsuk annak természeti értékét.